• De afdeling voetbal bestaat in het seizoen 2022/2023 uit drie seniorenteams, vijf veteranenteams en jeugdteams vanaf de onder 8 tot en met de onder 14. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

    Daarnaast is het mogelijk om bij TOB te zaalvoetballen, biljart te spelen en tennis te spelen. De handbalafdeling is gefuseerd met SV Vriendschap tot Vrienschap TOB Combinatie (VTC). TOB kent vriendelijke contributieprijzen en als u lid bent van meerdere afdelingen krijg u korting op deze contributie.

    Het TOB tenue bestaat uit een wit shirt met een blauwe baan in het midden, witte broek en blauwe kousen met witte bies. Ieder TOB lid is verplicht dit tenue te dragen tijdens wedstrijden. Verder is het gebruik van scheenbeschermers verplicht en mag er bij TOB alleen een witte slidingbroek gedragen worden. De leverancier van het TOB-tenue is Banne Sports.

    Wilt u lid worden of met een jeugd of (vrienden)team voor TOB uitkomen, schroom niet en neem contact op of meld u aan. 

    Op sportpark Oostzanerwerf maken we samen met OSV gebruik van de zes aanwezige velden (vier natuurgras, twee kunstgras). De indeling van de velden is te zien in onderstaande afbeelding. Parkeren wordt aanbevolen op de parkeerplaats. Op de dijk mag er tot aan de toegangspoort aan de rechterkant worden geparkeerd, daarna aan de linkerkant. Let op: er wordt regelmatig gecontroleerd en bekeurd