• Op zondag 7 januari zal voor de 38e maal in successie de TOB Autogezelligheidsrit worden georganiseerd. Er is géén voorinschrijving. Inschrijven kan op 7 januari tussen 09.00 en 10.00 uur in 't TOB-Spin, het nieuwe tennisonderkomen van TOB op Sportpark De Melkweg Meteorenweg 274 in Tuindorp Oostzaan. De deelnameprijs is € 10,- per equipe, ongeacht het aantal inzittenden. De finish is vóór 17 uur in 't TOB-Punt op Sportpark Oostzanerwerf. Vanaf 18 uur is de prijsuitreiking. Uiteraard is er een uitgebreide prijzentafel, grootse Tombola en vele, vele verrassingen.
   
  Organisator Fred Stam: 'De rit is voor iedereen geschikt. TOB-ers én niet TOB-ers. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De rit is ook uitermate geschikt voor beginners of gezinnen/families/vrienden die nog nooit aan een autogezelligheidsrit hebben meegedaan. Het gaat immers niet om snelheid, maar om gogme, alertheid en soms een beetje slimheid. En met de hoge benzineprijzen in ons achterhoofd, blijven we dit keer dicht in de buurt. Het 1e deel duurt 30 kilometer, het 2e deel eveneens. Uiteraard onderbroken door een gezellige Tussenstop'.
   
  Natuurlijk zijn er weer Bekende Nederlanders die (belangeloos) hun medewerking hebben toegezegd. 'Special Guest in de laatste jaren waren o.a. Johan Cruijff, Johan Derksen, André van Duin, Jack van Gelder, Frank de Boer, Femke Halsema, Youp van 't Hek, Freek de Jonge, Peter R. de Vries, Chris Zegers, Frank Evenblij en Erica Terpstra. En ook dit jaar hebben we weer een paar absolute toppers', aldus de organisatie.
   
  In 1982 werd de 1e Autogezelligheidsrit á la TOB georganiseerd, in 2023 waren er 47 equipes en 166 deelnemers. Winnaar werd de equipe Randy Visser, Anne & Lotte Rusch en Tycho Hopman.
   
  Als Extraatje hebben we ook dit keer weer een speciale Fotoprijs! 
  Wie op 7 januari de Origineelste foto tijdens de rit maakt, ontvangt een mooie prijs!
  Kortom, kom gezellig op 7 januari naar TOB!
  En laat u verrassen én verwonderen!
  Voor meer informatie Eric Stam (06-55868545) en Fred Stam (06-19076779).