• Een Super Cup groter dan de Champions League beker om onze vrijwilligers te eren en te bedanken. Vanaf zaterdag 11 maart tot en met zondag 9 april staat er in de kantine van RKSV TOB een pop-up tentoonstelling in de vorm van een beker, twee meter hoog met een spanwijdte van één meter bij vijfenzeventig, waarin je kunt kijken naar portretten en ondertussen luisteren naar een hoorspel met het verhaal van ‘De Vrijwilliger’.

  In de ‘Ode aan de Vrijwilliger’ zijn elf portretten te zien van vrijwilligers die actief zijn bij verschillende Amsterdamse voetbalclubs. TOB is vertegenwoordigd door Joachim Westmaas . De beker reist van kantine naar kantine van Amsterdamse voetbalverenigingen. Een eerbetoon aan 'onze' Jogie!

 • "Een verhaal apart dat vrijwilliger zijn. We moeten het met zijn allen doen om een mooie, gezellige en toegankelijke club te zijn.  Samen maken we onze club."

  De vrijwilligers zijn daarnaast geïnterviewd en gevraagd naar hun motivatie en betrokkenheid bij de clubs. Vaak zijn het persoonlijke verhalen en soms was het een discussie over hoe je leden bij de club kunt betrekken. Uit deze interviews heeft de theater dramaturg Caroline Schlockwerder een tekst gecomponeerd, die te horen is in de installatie en gelezen wordt als een hoorspel. De beker is bedacht en uitgevoerd door Studio MACK. Dit alles naar een idee van fotograaf Wil van Iersel.

  Ode aan de Vrijwilliger is mede mogelijk gemaakt door het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland. Openingstijden tijdens wedstrijd en trainingsdagen: RKSV TOB Sportpark Oostzanerwerf 2 1035 EW AMSTERDAM

  Joachim zoekt nog naar (steeds) naar vrijwilligers 18+ met name voor vast in de kantine op zaterdag, uiteraard staat daar een vrijwilligersvergoeding tegenover. Aanmelden of informatie via bestuur@tobvoetbal.nl.

  Vanzelfsprekend is het bestuur van TOB trots op de vrijwilligers die zich als trainer, leider, ouder achter de bar, scheidsrechter, theezetter, verzorger, supporter, vlagger of in wat voor rol dan ook inzetten. Echter, we komen handjes tekort. Volg het voorbeeld van de vrijwilligers die er al zijn en meld je aan, een kleine inzet is fijn en maakt onze club mooier.

  WEBSITE

   

  INSTAGRAM