• De balsponsor van de week is vaak iemand die als thuissupporter of sponsor bij TOB betrokken is. De balsponsor van de wedstrijd van 4 mei tegen AMVJ is echter een supporter van de uitspelende ploeg. Dit zit als volgt.

    Na de wedstrijd AMVJ - TOB (1-0 op 2 december 2023) spraken de aanwezige bestuurders van TOB met de hartelijke begeleiders van AMVJ. Hier voegde zich een meneer bij, die naast een schaal bruin fruit ook een andere verrassing had. Fulco Stoekenbroek had namelijk zelf bij TOB gespeeld en het was toch leuk om een weerzien te hebben. Eerder had hij al contact gelegd met onze penningmeester voor een reclamebord langs het hoofdveld en hij zou ook de wedstrijdbal sponsoren. Voor beide zaken onze hartelijke dank van deze TOB'er, want dat blijf je voor het leven natuurlijk.

    Fulco: 'Ik zou graag de wedstrijdbal voor de wedstrijd tegen AMVJ, met mijn bedrijf Advarbo, willen sponsoren. Wij zijn tevens sponsor van AMVJ en de Meteoor via reclame borden langs het veld. Advarbo is een adviesbureau op het gebied van Arbeidsveiligheid en Arbeidsomstandigheden. Zelf heb ik vanaf mijn 6/7e t/m mijn 17e bij TOB gevoetbald'.

    Dat wordt een leuk weerzin aankomende zaterdag! Er is geen volledig programma deze zaterdag en de zon gaat schijnen. Alle reden om langs te komen dus!