• Vanaf maandag 25 maart zijn er werkzaamheden op het sportpark. De velden 1 en 2 en de cricketpitch worden gerenoveerd. Goed nieuws want we krijgen een kwalitatief hoogstaande grasmat ervoor terug. Er zijn wel een aantal gevolgen waar we de bezoekers en leden op willen wijzen.

  • De parkeerplaats zal gebruikt worden voor de opslag van materialen. Hierdoor zal de bestaande druk op het aantal parkeerplaatsen toenemen. Als je op de fiets kunt komen, doe dat dan is ons advies of houdt rekening met weinig parkeerplekken. Parkeren in de omliggende wijken is een goed alternatief. 

     

    Ook op het sportpark zijn er gevolgen. Doordat veld 1 eruit ligt, zullen we wedstrijden vroeger of later moeten programmeren. In overleg met de gemeente en OSV kijken we naar hoe de wedstrijden kunnen worden verdeeld over de resterende vier velden op het sportpark. Houd er ook rekening mee dat er overdag gewerkt wordt met grote machines. Dit zal overlast geven. Met de aannemer is besproken dat er op de momenten dat er getraind wordt door de jeugd extra voorzichtig wordt gereden.

    De werkzaamheden zijn naar verwachting rond 4 mei klaar als alles meezit met het weer. Het grote voordeel is dat er direct gespeeld kan worden op de velden.