• De tijd rondom de feestdagen en de jaarwisseling is een moment van achterom kijken maar vooral vooruit. Als bestuur blikken we terug op een succesvol 2023, maar nog liever kijken we vooruit naar een sportief, gezellig en gezond 2024! Hieronder een overzicht van de komende activiteiten.

  We nodigen met name de vaste vrijwilligers als trainers/leiders uit om de 30e in de middag langs te komen. Geef je dus op, zodat we rekening kunnen houden met de inkopen! Een hapje en drankje staat klaar dan.


  Zaterdag 30 december
  Klus- en schoonmaakdag bij TOB! Er heeft zich al een aardige groep leden opgegeven, maar alle handjes helpen! Kom je ook?
  In de middag sluiten we af met een vrijwilligersborrel, laat weten of je komt. We rekenen op jullie komst! Dit kan via: deze link.

  Zaterdag 6 januari
  Nieuwjaarswedstrijd en aansluitend receptie. De jeugd voetbalt om 10:45uur en daarna is de wedstrijd TOB-1 tegen Oud-TOB om 13:00uur. Aansluitend vanaf 14:30/15:00uur de nieuwjaarsreceptie.

  Zondag 7 januari
  Autogezelligheidsrit bij TOB. Voor jong en oud, voor leden en niet-leden. Iets om met vrienden te doen of met het gezin. Meer weten, zie hieronder.