Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven voetbal

Hierbij ga ik akkoord met de inschrijving, het contributiereglement en de automatische incasso.


Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina aanmelden/contributie op de website www.tobvoetbal.nl met daarin het overzicht van en het reglement over de contributie.


Voor het inschrijven van een nieuw lid wordt €15 administratiekosten in rekening gebracht.Machtiging contributie

RKSV TOB werkt met een systeem van automatisch incasso. Hiervoor dient eenmalig een machtiging te worden afgegeven. Hiervoor vult u onderstaande gegevens in. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan RKSV TOB om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie-inning en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van RKSV TOB. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor
contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Dit formulier onderteken ik digitaal en geef hierbij akkoord voor deze machtiging.

Indien hier ja wordt ingevuld, graag een foto van de stadspas sturen naar bestuur@tobvoetbal.nl zodat dit kan worden aangevraagd.


Een vereniging staat en valt bij de inzet van de leden. Daarom is er bij TOB een systeem waarmee punten kunnen worden verdiend voor het uitvoeren van vrijwilligerstaken. Deze taken worden via de website verdeeld/ingedeeld. Voor jeugdleden geldt dat de taken door de ouder(s) worden ingevuld.


Meer informatie is te vinden via de website www.tobvoetbal.nl onder het kopje vrijwilligers.

We zijn benieuwd hoe nieuwe leden in aanraking komen met TOB. Daarom vragen om een keuze te maken uit onderstaande keuzes:
Hierbij geef ik toestemming dat foto's en beeldmateriaal van mij en mijn team geplaatst kunnen worden in alle media van TOB.

Voor de spelerspas is een pasfoto nodig, een 'selfie' is voldoende. Een vakantiefoto, met pet/zonnebril of iets dergelijk is niet toegestaan.

Kies bestandWijzigVerwijder

Bij spelers onder de 18 vragen we de ouders als wettelijk vertegenwoordiger dit formulier te tekenen.

* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!