Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

TOB wint 23e Melkwegtoernooi in slotfase

TOB wint 23e Melkwegtoernooi in slotfase

23 augustus 2020 21:30


Op zaterdag 22 augustus 2020 heeft TOB in de laatste minuten in het rechtstreekse duel met ASV De Dijk het Melkwegtoernooi gewonnen.

Na de afzegging van Zeeburgia speelden de drie overgebleven teams een halve competitie. In het eerste duel was het krachtsverschil tussen de De Dijk en Kadoelen duidelijk: 9-0. In de tweede wedstrijd nam TOB het op tegen Kadoelen. Ook nu liep de stand snel op en door de 7-1 overwinning zou in het laatste duel tussen De Dijk en TOB de beslissing vallen. De Dijk had genoeg aan een gelijkspel, TOB moest winnen. In de laatste minuten van de wedstrijd was het nieuweling Haroun Kamarkheyl die op aangeven van een andere debutant Furkan Koç de beslissende 1-0 inschoot. Vreugde in het TOB-kamp dat hierdoor voor het eerst sinds 1996 het eigen toernooi won. Aanvoerder van De Dijk Laurens Kat werd gekozen tot speler van het toernooi en ontving de bijbehorende trofee uit handen van TOB-voorzitter Marcel Stam.

We danken uiteraard de deelnemende teams en in het bijzonder de scheidsrechters Johan en Rowdy Jensch (16 jaar!) die de wedstrijden uitstekend in goede banen hebben geleid. Ook de sponsors die dit toernooi mede mogelijk hebben gemaakt, dank! Tot volgend jaar.

Ook Het Amsterdamsche Voetbal was op bezoek, zie hier het verslag met foto's.

Uitslagen:

ASV De Dijk - SV Kadoelen 9-0

TOB - SV Kadoelen 7-1 (doelpunten TOB: Gemin 3x, Klein 2x, Dol en El Baset)

TOB - ASV De DIjk 1-0 (doelpunt Kamarkheyl)

 

Eindstand:

1. TOB 2-6 (8-1)

2. ASV De Dijk 2-3 (9-1)

3. SV Kadoelen 2-0 (1-16)


Speler van het toernooi: Laurens Kat (ASV De Dijk)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!