Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelden/contributie

Aanmelden/contributie

Aanmelden:
Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Hiermee tekent het nieuwe lid of een ouder van een jeugdlid voor akkoord met de vrijwilligerstaken en het contributiereglement.

Het inschrijformulier vindt u hier 
(digitaal invullen en ondertekenen met een pasfoto erbij).

Contributie: Link naar het overzicht van de contributie 2020-2021

Contributiereglement: Link naar het contributiereglement

De contributie kan worden overgemaakt op rekening NL53 INGB 0004 0912 05
onder vermelding van de lidcode en naam. Ook kan er in de kantine worden gepind.

Secretariaat voetbal:
D.Koolmoes

bestuur@tobvoetbal.nl
06-52 44 18 01

Afmelden:
Het afmelden kan alleen schriftelijk of per e-mail voor 31 mei bij het algemene secretariaat. Uitschrijven na 31 mei is niet zonder gevolgen. Hier zijn kosten aan verbonden.
 
Overschrijvingen:
Overschrijven naar een andere vereniging moet voor 15 juni geregeld zijn. Overschrijven naar TOB kan door het inschrijfformulier voor 15 juni in te vullen, de ledenadministratie verzorgt dan de overschrijving.

Overschrijven naar een een andere vereniging kan alleen als er voor 31 mei is uitgeschreven, de in bruikleen gegeven spullen zijn ingeleverd en de contributie is voldaan. Het betreffende lid meldt zich dan zelf aan bij de nieuwe vereniging waarna er een overschrijvingsverzoek wordt ingediend.
 
Wedstrijd aankondigingen:
Het voetbalprogramma en uitslagen/verslagen zijn in te zien op onze website onder de koppen programma en uitslagen.

Verzekering:
Voor ieder KNVB-lid is via de KNVB automatisch een aansprakelijks- en ongevallenverzekering afgesloten. Voor meer informatie kan men terecht bij het voetbalbestuur en de KNVB.

Sportkleding:
Het TOB tenue bestaat uit een wit shirt met een blauwe baan in het midden, witte broek en blauwe kousen met witte bies. Ieder TOB lid is verplicht dit tenue in zijn bezit te hebben. Verder is het gebruik van scheenbeschermers verplicht en mag er bij TOB alleen een witte slidingbroek gedragen worden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!